wave slide 1B

Hairweave/ wefts.

 Haarverlengen of volume door middel van wefts

Omdat we bij IV for hair gebruik maken van verschillende methoden voor haarverlenging en extra volume,  overleggen we altijd eerst intensief met de klant, om duidelijk te krijgen wat de verwachting en de wens is, waarna we de juiste en meest geschikte methode kunnen adviseren. Doel is altijd een zeer natuurlijk gelijkend eindresultaat.

 

Hairweaving is een populaire en relatief voordelige methode om het haar meer lengte en/of volume te geven. Na aanschaf van het haar, kun je het tussen de negen en de 24 maanden gebruiken, afhankelijk van de haarkwaliteit die je hebt aangeschaft.

Als je de weft elke acht tot tien weken omhoog laat plaatsen blijft het mooi aan je eigen haar aansluiten.

BEVESTIGING:
 De wefts, ook wel matten genoemd, worden met kleine microringen aan het haar bevestigd. Het gewicht van de hairweave wordt hierdoor heel gelijkmatig verdeeld over de plukjes van je eigen haar. Deze methode is zeer geschikt voor europees haar, en onze ervaring leert, dat dit ook de meest comfortabele methode is van alle waeve stijlen. Op aanvraag kan er ook een weft met vlechtmethode worden geplaatst.

Speciaal voor bij het ‘uitgaan’, is er een CLIP-INN VERLENGING?
Voor wie alleen af en toe het haar een keer wat langer of voller wil dragen, zetten we de Weft op makkelijk te hanteren clips. Deze worden met de hand precies op maat gemaakt.
Al het te leveren weft haar kan als clip-in weft worden geleverd

Wil je informatie of advies over de  behandelingen, dan kun je altijd bellen. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek
 
HAARKWALITEITEN: Al het haar dat we gebruiken is remy Haar

Wil je meer weten over de verschillende haarkwaliteiten klik dan hier.

 

Haarverlenging hairdreams weft 55cm
Haarverlenging hairdreams weft55 cm