Voorbeeld: Mijn favoriete product

Mijn naam is Ilse Verhoef,en ik ben eigenaar van Scissor Sister. Ik wil je graag laten zien hoe jij je favoriete product gratis kan verdienen. Je mailt een foto of filmpje van jezelf (gewoon met je smartphone)naar info@scissorsister.nl en schrijft er een tekst bij die er ongeveer zo uitziet als de volgende. Als je foto of filmpje wordt geplaatst, ontvang je bij je volgende kappersbezoek je favoriete product gratis.

Voorbeeld:

Halo ik ben Ilse, en mijn favoriete product is de volume mouse van GKhair. Mijn haar is fijn van draad, erg slap, en ziet er snel droog uit.

Ik heb een product nodig dat stevig is en verzorgend. Dat is een combinatie die je niet snel vind. De mouse van GKhair zorgt dat ik volume kan creëren en mijn haar glad kan föhnen tegelijk.

Ook wordt het ondanks de verzorging niet sneller vet. Kortom: super stylingproduct!

New hairstyles , Salon 2016 Londen, over twee weken!

Op 29 februari bezoek ik in Londen de Salon 2016.
Er zijn drie podia waar de hele dag door, elk uur een ander kappers team zijn creativiteid zal tonen aan het publiek. Mijn ervaring is dat ik daar een hoop inspiratie op zal doen. Ik maak veel foto,s, zodat jullie via de site, Facebook, instagram en twitter kunnen meegenieten.
Ook ben ik aan het testen met Periscope. Dus wie weet kunnen jullie een aantal dingen live meebeleven op maandag 29 Februari.
Hoeveel nachtjes slapen nog??

Overgang van Scissor sister Delft naar IV for hair Schiedam

Op één Januari jongstleden was “the big change”een feit.

Ik Heb op die datum de kapsalon in Delft (ScissorSister) overgedaan aan mijn collega Tessa De Vries. Zelf ben ik als Freelance kapper aan de slag gegaan in Schiedam. Ik zal op woensdag donderdag en vrijdag in de GlamourU studio aan de Callandstraat nummer 80 mijn kapperswerkzaamheden uitvoeren. De website moet nog volledig worden aangepast, maar ik beloof dat zo spoedig mogelijk klaar te hebben. Graag tot ziens aan de Callandstraat!

Wil je de foto,s van de Cosmoprof in Bologna zien?

Op 9 en 10 maart bezochten we de Cosmoprof. Het is de grootste internationale beauty beurs van Europa, en wordt elk jaar in Bologna gehouden. We hebben foto,s  gemaakt om iedereen een beetje te laten meegenieten van wat we hebben gezien. Mischien kun je er inspiratie voor een nieuw kapsel uithalen. klik op de link om de rest van de foto,s te kunnen bekijken.

http://www.scissorsister.nl/wp-admin/post.php?post=1292&action=edit.

x
x

 

 

Hoe maak je deze leuke knot? Please, Do try this at home!

Speciaal voor jou gaan we leuke kapsels stap voor stap op de foto zetten.

Misschien heb je zelf wel een kapsel waarvan je wilt weten hoe je het zelf zou kunnen doen. Stuur dan een foto of plaatje van het kapsel naar info@scissorsister.nl . Wij beoordelen dan of het geschikt is voor een “do it yourself  hairdo”.  Als dat zo is maken we een foto serie, en plaatsen het op de site.

Natuurlijk krijg je bericht als jouw kapsel is gekozen.

Probeer deze knot maar eens! We vinden het leuk als je een foto van het eindresultaat mailt.


Maak een staart zodat het elastiek ongeveer op het hoogste punt van je hoofd zit.


Schuif een donut over je haar en zet deze vast met steekspelden.

Maak een aantal vlechtjes en buig voorover dat al je haar zich over de donut uitspreidt.

Toupeer de onderlaag, leg de bovenlaag eroverheen. Zet het met een elastiek vast om de donut,

Pak plukken van het haar dat onder het elastiek uitsteekt. Draai het rond, en wikkel het om de knot heen om het elastiek te verbergen. Steek de pluk vast met een speld, en herhaal dit tot al het haar is weggestoken.

Uiteindelijk zal dit je resultaat zijn. Succes!

Wat doet een keratinebehandeling voor jouw haar?

Nooit meer pluizend haar !!!!

Met een keratine behandeling wordt deze droom werkelijkheid.

Het Hair Taiming system is geschikt voor bijna elk haar. U kunt uw haar naar wens superstijl of  in volume brengen. Het droogföhnen van het haar is geen gevecht meer, het is soepel en makkelijk handelbaar.Hiermee kunnen we pluizig, droog haar binnen enkele uren veranderen in gezond mooi en glanzend  filmsterren-showbizzhaar.  Het resultaat van de behandeling blijft  drie tot vijf maanden behouden. Geen mist of damp zal je haar nog laten pluizen.

Het geheim?
Bio-actieve keratine van topkwaliteit.

Global Keratin gebruikt de beste,  ingrediënten om haar gladder te maken en in de natuurlijke, gezonde, staat te herstellen. In tegenstelling tot andere keratine producten bevat het Juvexin™ hair taming system van Global Keratin intacte bio-actieve keratine-eiwitten, die niet zijn beschadigd.

De keratine wordt op een natuur- en diervriendelijke manier gewonnen uit schapenwol van Nieuw Zeeland , en door de hoogwaardig herstellende kwaliteit kan deze het haar soepel, stevig en glanzend maken.

De behandeling duurt afhankelijk van de lengte en dikte van het haar tussen de twee en de drie en half uur. Hierbij wordt lichaamseigen eiwitkeratine, pluk voor pluk in het haar gebracht. Vervolgens wordt het gefohnd waarna het met de stijltang wordt afgeseald. De behandeling kost tussen de 175 en de 250 euro. Dit is inclusief de shampoo en conditioner die je mee naar huis krijgt om te zorgen, dat het resultaat van de keratine zo lang mogelijk behouden blijft.