Keratine behandeling Global keratin

Keratine behandelingen

Nooit meer pluizend haar !!!!

Met de keratine behandeling van Global Keratin of Keratherapy.

Hiermee kunnen we pluizig, droog haar binnen enkele uren veranderen in gezond mooi en glanzend  filmsterren-showbizzhaar.  Het resultaat van de behandeling blijft  drie tot vijf maanden behouden. Geen mist of damp zal je haar nog laten pluizen.

Nieuw in de salon is de “korte” Keratine behandeling.
Met een kortere houdbaarheid en een lager prijs lees hier of dit iets voor jou is.

Het geheim?
Organische, bio-actieve keratine van topkwaliteit.

Onze merken gebruiken de beste, puurste ingrediënten om haar gladder te maken en in de natuurlijke, gezonde, glanzende staat te herstellen. In tegenstelling tot andere keratine producten bevat het Juvexin™ hair taming system van Global Keratin intacte bio-actieve keratine-eiwitten, die niet zijn beschadigd.

De keratine wordt op een natuur- en diervriendelijke manier gewonnen uit schapenwol van Nieuw Zeeland , en door de hoogwaardig herstellende kwaliteit kan deze het haar soepel, stevig en glanzend maken.

De behandeling duurt afhankelijk van de lengte en dikte van het haar tussen de twee en de drie en half uur. Hierbij wordt lichaamseigen eiwitkeratine, pluk voor pluk in het haar gebracht. Vervolgens wordt het gefohnd waarna het met de stijltang wordt afgeseald. De behandeling kost tussen de 175 en de 250 euro. Dit is inclusief de shampoo en conditioner die je mee naar huis krijgt om te zorgen, dat het resultaat van de keratine zo lang mogelijk behouden blijft.

Het Juvexin Hair Taiming system is geschikt voor bijna elk haar. U kunt uw haar naar wens superstijl of  in volume brengen. Het droogföhnen van het haar is geen gevecht meer, het is soepel en makkelijk handelbaar.

Global Keratin biedt naast het hairtaiming system ook een lijn  na zorg -en stylingproducten . Deze bevatten ook de bio-actieve keratine om de werkzaamheid en het effect van de behandeling te ondersteunen. De producten zijn ook zeer geschikt voor haar dat niet met de keratin treatment is behandeld.

www.gkhair.com